23 Temmuz 2012 Pazartesi

21 Jump Street (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1232829/ Polis okulundan yeni mezun olan iki kafadar, kılık değiştirerek bir liseye stajyer polis olarak gönderilirler. Buradaki görevleri liselilerin karıştığı alkol, uyuşturucu vb. suçları izlemek, rapor etmek ve engellemekken her ikisi de liseli olmanın cazibesine kendilerini kaptırırlar.

Straw Dogs (2011)

http://www.imdb.com/title/tt0999913/ Genç bir çift güneyde sessiz bir kasabaya taşınırlar. Ancak bu yeni hayatları, karanlık sırlar ve öldürücü tutkular ortaya çıkıp, kontrolden çıkınca cehenneme dönüşür. Acımasız bir yok edicinin liderliğinde hareket eden bazı yerliler tarafından tuzağa düşürülürler ve birbirinden acımasız katliamlara tanık olurlar...

50/50 (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1306980/ Kanser olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız, zamanla hangi süreçleri yaşardınız? Öğrenince şoke olmak, sonrasında durumu inkar etmek, kansere karşı savaş ilan etmek ve en sonunda kabul etmek? Peki ya bilimsel olarak yüzde 50 yaşama şansınız varsa? Buyrun, cevaplar için sizi başrollerinde Joseph Gordon-Levitt ve Seth Rogen'nın olduğu, 2011 Eylül ayında sinemalarda olacak 50/50 filmine alalım.

20 Temmuz 2012 Cuma

Dragon Age: Dawn of the Seeker (2012)

http://www.imdb.com/title/tt2261471/ In the land of Orlais, where battles are fought with swords and magic, a young heroine rises as templars, mages, and dragons clash. Cassandra, a brash and beautiful Seeker, must stop a conspiracy that threatens the realm's most powerful religious order, the Chantry of Andraste. Accused of treasonous crimes and hunted by friend and foe, Cassandra must clear her name and overcome her raging emotions in order to save the day and take her place in legend.

Di Renjie (2010)

http://www.imdb.com/title/tt1123373/ Bu türün duayeni Tsui Hark'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Çin' deki en yetenekli oyunculardan bazılarının yer aldığı nefes kesen Sherlock Holmes tarzı gizemiyle Detective Dee tarihsel bilim kurgu filmi olarak tanımlanabilir. Hayret vericek kadar göz alıcı görsel düzenlemeler ve koreografilerle bezendirilmiş sahneler büyük usta Sammo Hung elinden çıkan bu karmaşık polisiye filminde; antik Çin'de geçen ilginç bir fantastik, bilimsel kurgulu bir dünya izleyeceksiniz... Çin'in en güçlü kadını olan İmparatoriçe (Carina Lau), gizemli ve korkunç bir cinayetle sarsılır. Emri altındaki yedi adamı geride kemikler ve küller dışında hiçbir şey bırakmayan bir yangınla katledilir. Bu cinayetin iktidarı için büyük bir tehdit olduğunu fark eden İmparatoriçe, kötü şöhretli ve benzersiz, aykırı bilgeliği, bakış açısı ancak dövüş sanatlarındaki yeteneğiyle anlam kazanan Dedektif Dee Renjie'ye (Andy Lau) yönelir. Dedektif bir dizi tuhaf tehlikelerle boğuştukça, tehlikede olan hanedanlık ve kendi hayatıyla ilgili bilmediği korkunç gerçeklikleri öğrenecektir...

Doodslag (2012)

http://www.imdb.com/title/tt2125496/ Max's ambulance is being held up by a small gang whose friend has a minor injury. Max, on his way to a woman who is giving birth with complications, hits a boy trying to unblock the road. The boy dies in the hospital while in the next room the baby and mother survive. Is max a hero or a murderer?

Cleanskin (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1598873/ Ewan (Sean Bean) intihar bombacısı Ash ve terörist grubunu yakalamak ve yok etmekle görevlendirilmiş bir Gizli Servis Ajanı'dır. Ash ise bir yandan Ewan'dan kaçarken, bir yandan da vicdanıyla mücadele etmekte ve terörizmle son bulan yolculuğunu gözden geçirmektedir.

18 Temmuz 2012 Çarşamba

Lockout (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1592525/ Guy Pearce ve Maggie Grace'in başrollerini paylaştığı bir yakın gelecek filmi olan filmde, (hatalı bir yargılanma sonucu mahkum edilen) hapisteki eski bir hükümet ajanının (Pearce) özgürlüğünü geri kazanmak için tek şansı, uzayda yer alan ultra güvenlikli bir hapishanede çıkan isyan sonucu rehin alınan ABD Başkanı'nın kızını kurtarma görevini başarmaktır...