12 Haziran 2012 Salı

Project X (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1636826/ 3 lise öğrencisi kendilerine isim yapmak ve popüler olmak için, bir doğum günü partisi verir. Gecenin ilerleyen saatlerinde, parti haberi yayıldıkça, işler kontrolden çıkar.

Get the Gringo (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1567609/ A career criminal (Gibson) nabbed by Mexican authorities is placed in a tough prison where he learns to survive with the help of a 9-year-old boy.

Iron Sky (2012)

Takvim yaprakları 1945 yılını gösterdiğinde II. Dünya savaşının sonlarına gelinmektedir. Bir grup Alman bilim adamı Antartika'daki gizli bir merkezde icat ettikleri uzay gemilerini, ayın karanlık yüzüne doğru yollar. Ay'a giden grup, "Schwarze Sonne" (Black Sun-Kara Güneş) isimli bir tesis kurar ve yaşamlarını gizlice sürdürür. Amaçları yeni bir filo kurup, dünyaya dönmek olan topluluğun, sene 2018 olduğunda maceraları başlar.

5 Haziran 2012 Salı

Safe (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1656190/ Eski üst düzey bir ajana iki önemli görev verilir: önce 'kötü adamlar' tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York polisimi ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.

Safe House (2012)

İyi bir ajan olmak isteyen Matt, kendini kanıtlamak için bir fırsat beklemektedir. Karşısına çıkan ilk fırsat o ajan Tobin’le ilgilidir. Bu eski istihbaratçı ordu bilgilerini parayla satmaya başlamıştır. Şimdi de sakladığı bir sırla geri dönmüştür. İkili, kendilerine saldıranların, teröristlerce mi yoksa içeriden biri tarafından mı gönderildiğini anlamak zorundadırlar.