25 Aralık 2011 Pazar

Abduction (2011)



http://www.imdb.com/title/tt1600195/
Nathan, başka birisinin hayatını yaşadığını hissetmiştir. Bir gün, kendi küçüklük resmini, kayıp kişilerin resimlerinin yayınlandığı bir internet sitesinde görünce, Nathan’ın kâbusu gerçek olur: Anne baba diye bildiği insanların gerçek ailesi olmadığını ve yaşamının akla gelmeyecek kadar gizemli ve tehlikeli bir gerçeğin üstünü örtmek için özene bezene uydurulmuş bir yalan olduğunu anlar.

16 Aralık 2011 Cuma

Drive (2011)




http://www.imdb.com/title/tt0780504/

A Hollywood stunt performer who moonlights as a wheelman discovers that a contract has been put on him after a heist gone wrong.

Warrior (2011)



http://www.imdb.com/title/tt1291584/

The youngest son (Hardy) of an alcoholic former boxer (Nolte) returns home, where he's trained by his father for competition in a mixed martial arts tournament -- a path that puts the fighter on a collision corner with his older brother (Edgerton).

5 Aralık 2011 Pazartesi

Cowboys and Aliens (2011)




Yıllardan 1873, yer Arizona. Geçmişini hiç hatırlamayan bir yabancı (Craig) kendisini Absolution isimli çöl kasabasında bulur. Geçmişine dair tek ipucu, bileğindeki gizemli bir kelepçedir. Kısa süre içerisinde kasabalıların yabancıları hoş karşılamadığını ve kasaba sokaklarında, demir yumruklu Albay Dolarhyde'ın (Ford) emri olmadan kimsenin hareket etmediğini keşfeder.

Fakat ıssız Absolution, gökyüzünden gelen istilacılar tarafından saldırıya uğradığında daha önce hiç bilmediği bir korkuyu yaşayacaktır. Nefes kesen bir hızla gökyüzünden gürültü ve kör edici ışıklarla gelen bu canavarlar, kasabayı allak bulak ederler. Absolution halkının reddettikleri yabancı, artık kurtuluşları için tek umutlarıdır...

4 Aralık 2011 Pazar

The Sorcerer and the White Snake (2011)




http://www.imdb.com/title/tt1857913/

Action director Ching Siu-Tung helms this fantasy film based on an old Chinese legend about an herbalist who falls in love with a thousand-year-old White Snake disguised as a woman. Jet Li stars as a sorcerer who discovers her true identity and battles to save the man's soul.

The Hangover Part II (2011)




http://www.imdb.com/title/tt1411697/

Filmde, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) ve Doug (Justin Bartha), Stu'nun düğünü için Taylan'a giderler. Las Vegas'taki unutulmaz bekarlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Ancak her zaman herşey planlandığı gibi gitmeyebilir... Vegas'ta olan Vegas'ta kalabilir ama Bangkok'ta olanlar hayal bile edilemez.

Mongol (2007)



http://www.imdb.com/title/tt0416044/

Rus sinemasının başarılı isimlerinden Sergei Bordov’un yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği ve Kazakistan’ın bu yılki Oscar adayı olan CENGİZ HAN, Rus, Alman, Kazak ve Amerikan ortak yapımı. Film, etkileyici savaş sahnelerine sahip.

“Moğol” üçlemesinin ilk filmi olan CENGİZ HAN, genç Temuçin’in savaşarak esaretten kurtuluşunu ve dünyanın yarısını ele geçiren uçsuz bucaksız Moğol İmparatorluğu’nun kurucusu olan Cengiz Han ünvanına sahip oluşunu konu alıyor.