14 Ocak 2011 Cuma

Conviction (2010)




http://www.imdb.com/title/tt1244754/
Betty Ann Waters, okul hayatını çalışmak zorunda olduğu için yarıda bırakmış bekar bir annedir. Betty'nin erkek kardeşi adam öldürmekten suçlu bulunduğunda bu Betty için bir dönüm noktası olur. Kardeşinin masumiyetine inanan Betty, hukuk mücadelesine başlar. Bu arada erkek kardeşi suçlu bulunmuş ve müebbet hapis cezasına çarptırılmıştır.

Betty delillerin yetersiz olduğunu düşünmektedir. Onu savunma işini kendisi üstlenir ve bunun için hukuk fakültesine kaydolur.

11 Ocak 2011 Salı

Red (2010)



http://www.imdb.com/title/tt1245526/
Eski bir CIA ajanı olan Frank Moses (Bruce Willis) yalnız ve sessiz bir hayat sürmektedir. Ta ki, yüksek teknoloji sahibi bir ekip onu öldürmeye kalkışıncaya kadar...
Kimliğinin ortaya çıkması ve çok önem verdiği bir kadın olan Sarah (Mary-Louise Parker)'nın hayatının tehlikeye girmesi üzerine Frank eski takımını toparlar ve son bir yaşam savaşı vermeye başlarlar...

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010)




http://www.imdb.com/title/tt1679332/
Warhammer 40k dünyasındaki marine lerin en güçlülerinden olan Ultramarine lerin hikayesi.

Gedo senki (2006)




http://www.imdb.com/title/tt0495596/

Seyahat halindeki bir gemi zorlu denizde yol almaktadır. Geminin kaptanı havayı gözlemlemek ve gerektiğinde müdahale etmekten sorumlu büyücüsünden denizi sakinleştirmesini ister ama büyücü, tüm denemelerine rağmen denizin ve rüzgarın gerçek ismini hatırlayamaz. Bu sırada, kara bulutların ardından iki siyah ejderha çıkar. Batının sonunda yaşayan ejderhaların insanların yaşadığı doğu okyanus sahillerinde görünmesi ve birbiri ile beslenmeye çalışması düşünülebilir bir şey değildir. Dünyanın dengesi bozulmaktadır. Olayları gözlemleyen büyük büyücü Ged, dünyada meydana gelen şeytani düzensizliğin kaynağını bulmak üzere yola çıkar.